Qui som?

Som un equip especialitzat i dedicat a la preparació i aplicació de paviments industrials, decoratius i de formigó. Comptem amb una àmplia experiència en laboratoris, enginyeries, hostaleria, indústria i particulars. Oferim les millors solucions del mercat adaptades a les normatives ia les especificacions de client.

Vam néixer amb un ADN i uns principis clars: servei al client, agilitat i proximitat. Des d'aleshores som especialistes en satisfer les necessitats dels nostres clients treballant conjuntament amb un únic objectiu "Aportar solucions àgils i eficaces".

Gràcies a aquests principis, actualment realitzem  una multitud de projectes a Espanya, Europa, Amèrica del Sud i Àfrica.

Equip

Com t'ajudem?

ORIENTACIÓ AL SERVEI

La nostra prioritat és poder ajudar als nostres clients assessorant-los i ajudar-los a solucionar les seves necessitats amb la major brevetat possible.

ANÀLISI I ASSESSORAMENT

Una inspecció prèvia per part del nostre equip tècnic ha de determinar les atencions especials i les característiques d'acabat més idònies per poder-li solucionar i eliminar el seu problema de la manera més efectiva. La proposta que li presentarem segur que serà la més apropiada per al seu sòl.

PRODUCTES A MIDA

Dafran, utilitza, d'acord amb les últimes tecnologies d'avantguarda , un ampli ventall de productes i revestiments homologats, complint així  les normatives vigents amb una màxima qualitat. S'adapten a qualsevol necessitat o aplicació dels diferents segments de mercat: plantes de producció, grans magatzems, laboratoris químics, aparcaments, gimnasos, pavellons, cuines, botigues de comerç, entre d'altres.
La qualitat dels nostres productes i sistemes, unida a l'experiència i professionalitat del nostre equip humà, li garanteixen un resultat excel·lent, que li permet subratllar la bellesa d'una cosa tan visible com els paviments. Tota la gamma dels nostres productes són sotmesos a un rigorós control de qualitat.

CREACIÓ, PREPARACIÓ I APLICACIÓ

El nostre equip d'especialistes apliquen una minuciosa tècnica que garanteix un acabat perfecte utilitzant l'última tecnologia en maquinària i sistemes d'aplicació.

TOP