Especialistes en paviments

Paviments industrials i decoratius a Barcelona

Tipus de Paviments - Serveis

Els sistemes que utilitzem a DaFran estan especialitzats en paviments de 2 a 5mm, o acabats en pintura. Aquests, poden ser brillants, setinats, mats o antilliscants. Treballem amb els millors materials i qualitats!

Els sistemes decoratius de DaFran t'ofereixen infinitat de possibilitats en locals comercials, indústria, laboratoris, o habitatges. Som especialistes en desenvolupar productes decoratius exclusius a mida. Explica'ns el teu cas!

Els nostres sistemes de Formigó t'ofereixen la possibilitat d'elaborar des d'un formigó vist, fins a la preparació d'un paviment per a la posterior aplicació de resina, parquet o moqueta. Pregunta'ns, solucionarem els teus dubtes!

Projectes

Mercat Rubí

Paviments Continus

Oficines Tarragona

Paviments formigó

Laboratori Farmacèutic

Paviments formigó

Qui som?

Som un equip especialitzat i dedicat a la preparació i aplicació de paviments industrials, decoratius i de formigó. Tenim una àmplia experiència en laboratoris, enginyeries, hostaleria, indústria i particulars. Oferim les millors solucions de mercat adaptades a les normatives i especificacions del client.

Vam néixer amb un ADN i uns principis clars: servei a el client, agilitat i proximitat. Des de llavors ens som especialistes en satisfer les necessitats dels nostres clients treballant conjuntament amb un únic objectiu "Aportar solucions àgils i eficaces".

Gràcies a aquests principis, actualment realitzem multitud de projectes a Espanya, Europa, Amèrica del Sud i Àfrica.

Especialistes en paviments continus

Encantats d'ajudar-te!

TOP